De algemene ledenvergadering van de DWAC wordt dit jaar gehouden op zaterdag 13 januari. We hebben een nieuwe locatie voor de ALV gevonden en zijn daarmee terug in Leusden. Het adres is:

Stichting De Til
Hamersveldseweg 30
3833 GR LEUSDEN
Tel. 033 4941826
info@detil.nl

Vanaf 13:00 uur is de zaal open om onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas fris elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. De vergadering begint om 14:00 uur. Vanaf 16:15 zal een kopje snert met roggebrood geserveerd worden.

De Til heeft een eigen gratis parkeerplaats, mocht deze vol zijn dan is in de directe omgeving ook een gratis openbare parkeerplaats.

Om te bepalen hoe groot de pan met snert moet zijn willen we graag weten of je naar de vergadering komt. Stuur even een berichtje naar secretaris@dwac.nl met het aantal mensen waarmee je komt. Ben je vegetariër laat dat dan ook even weten zodat we een alternatief kunnen aanbieden.

De agenda voor de ALV wordt tijdens de bestuursvergadering van 10 december vastgesteld. Heb je nog punten die je graag op de vergadering zou willen bespreken? Stuur deze punten door naar de secretaris dan kunnen wij die punten meenemen op de agenda. Zodra de agenda vaststaat zal deze met de leden gedeeld worden.

Één agendapunt staat al vast. Dat is de bestuursverkiezing. Twee bestuursleden, Carolina en Leo hebben helaas aangegeven te willen stoppen als bestuurslid. Daarnaast is Diana haar eerste termijn afgelopen. Diana stelt zich wel herkiesbaar voor een volgende termijn.

Jullie zullen begrijpen dat het verlies van twee bestuursleden een groot gat achter laat in het bestuur. We zijn dan ook erg hard op zoek naar nieuwe bestuursleden. We roepen je daarom op om je aan te melden als kandidaat voor een bestuursfunctie door een mailtje te sturen naar secretaris@dwac.nl. Weet je het nog niet zeker en twijfel je nog bel dan met de voorzitter (Johan) op 06-13875563 of met een van de andere bestuursleden.

 

Nieuwe bestuursleden gezocht: Ook de jeugd is van harte uitgenodigd.

Datum

13 januari 2024

Plaats

Leusden

Organisator

DWAC

Log in om de adresgegevens te bekijken.