Damesweekend 2023

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni organiseren we weer een damesweekend! Langzaam wordt dit kleine evenement toch een traditie, waarbij het stokje voor de organisatie vorig jaar van Sandra is doorgegeven aan Truus en mij. Dus hebben Truus en ik koppen bij elkaar gestoken en besloten om mijn schuur tot logeerplek te bestempelen.

We willen er een ontspannen weekeinde van maken, waarbij we iedereen uitnodigen vrijdag te komen, zaterdag maken we na het ontbijt een klein ritje richting de Zaan. Daar kunnen we verschillende leuke dingen gaan doen, maar in ieder geval even een bezoekje brengen aan Succubus.nl en een rondje Zaanse Schans als het weer mee zit. Daarna weer via leuke weggetjes terug naar Hoogkarspel om daar samen te gaan eten. Zondag samen ontbijten en afhankelijk van het weer kunnen we bijvoorbeeld nog even naar een heel mooi tuincentrum in Hoogwoud, De Boet, waar je ook lekker kunt koffie drinken.

Kortom gewoon een gezellig ontspannen weekeinde om eens met elkaar te kletsen en wat cultuur uit Noord-Holland op te snuiven. Omdat jullie bij mij logeren zijn er alleen kosten die je ter plekke bij een restaurant of bij het museum moet afrekenen. Wat wel handig is om mee te nemen is je slaapzak/kussen en evt. luchtbed of slaapmatje, want ik heb wel wat luchtbedden en stretchers maar waarschijnlijk niet genoeg voor iedereen. Wil je wat privacy, dan kan ik een tentje voor je neerzetten op de schuurzolder. Hou er rekening mee dat we nog maar 1 badkamer en toilet hebben.

Wij willen wel graag weten op hoeveel dames wij kunnen rekenen. Dus geef je snel op bij Diana en Truus: diana.klepper@goggomobil.nl of stuur een bericht aan: 06-53275337.

P.S. Een dwergauto is niet verplicht, maar wel leuk om er een paar bij ons te hebben als we op pad gaan.

Datum

2 juni 2023

Plaats

Hoogkarspel

Inschrijven tot

26 mei 2023

Organisator

Diana Klepper, Truus Limmen

Contact

e-mail

Log in om de adresgegevens te bekijken.