Na de laatste rit in 1999 kondigde ik aan dat ik mijn privémuseum zou sluiten gezien mijn leeftijd. Dat is ook gebeurd, maar ik heb het museum niet ontmanteld. Daarom wil ik alsnog ieder lid van de DWAC van mijn privémuseum kunnen laten genieten en wel op zondag 15 september. De voorwaarden zijn als volgt:

Inschrijving en betaling voor 31 augustus 2024 voor een bedrag van 20,00 euro per persoon voor de lunch en koffie thee of fris.

Last minute inschrijvingen na 31 augustus zijn bij mijn niet welkom.

De rit die we rijden, rijden we door 3 gebieden de Zuid Veluwe zoom waar ik woon de Gelderse vallei en de Betuwe. We gaan 2 maal de Neder-Rijn over in Rhenen en in Arnhem (geen autobaan). De rit zal ongeveer een 70 km bevatten.

Voor diegene die twijfelt of het autootje (lees de dwerg) het wel haalt, laat ik een auto-ambulance meerijden voor pechgevallen. Daar kunnen 2 dwergen op.

Het parkeren voor mijn huis op het grote grasveld is met aanhangwagen geen probleem.

Ieder die voor de rit mijn museum wil bekijken; het is vanaf 9 uur open, en ook na de rit toegankelijk. De rit wil ik om 11 uur mee beginnen en zal zonder pechgevallen om ongeveer 16.30 eindigen.

Datum

15 september 2024

Plaats

Arnhem

Inschrijven tot

31 augustus 2024

Organisator

Kees van de Bovenkamp

Contact

e-mail

Log in om de adresgegevens te bekijken.