Ook in 2023 rijden we natuurlijk weer de tulpenrit! Vanaf 10 uur staat de koffie klaar en kunnen jullie onze nieuwe stek bekijken. Om een uur of 11 starten we weer met een leuk rondje door Noord-Holland. Onderweg is een lunch ingepland in een sfeervol eetcafé. De lunch met warme en koude gerechten kost €17,75 per persoon. Genuttigde consumpties worden apart gerekend. Afrekenen ter plaatse.

Verder is een klein museum over het oude boerenleven en speelgoed in de route opgenomen. Hier zal men ook een plak krentenmik en thee of koffie aanbieden. Het deelnamebedrag bedraagt hierdoor €5,- pp, welke bij inschrijving voor de start betaald kan worden.

De avond van tevoren, op zaterdagavond 22 april, willen we voor diegenen die eerder zijn gekomen en in de buurt een onderkomen voor de nacht hebben, een housewarming met een buffet bij ons thuis organiseren. Laat het ons tijdig even weten of je aanschuift.

Voor het parkeren van luxe auto’s en aanhangwagens in Hoogkarspel wordt nog naar een oplossing gezocht. Voor de dwergauto’s is altijd wel een plekje rond ons huis te vinden.

Graag opgave van deelname, aantal personen aan de route, lunch vegetarisch of liever niet etc, overnachten in de buurt etc, zodat we ons goed kunnen voorbereiden.

Datum

23 april 2023

Plaats

Hoogkarspel

Inschrijven tot

16 april 2023

Organisator

Dennis Eijking, Diana Klepper en Björn Limmen

Contact

e-mail

Log in om de adresgegevens te bekijken.