Ons clubblad 1op20 dankt zijn naam aan het gemiddeld benzineverbruik van onze dwergauto’s. Leden van de DWAC ontvangen de 1op20 zes keer per jaar in de brievenbus. Over actuele zaken wordt indien nodig een e-mail gestuurd.

In de 1op20 zijn een aantal vaste rubrieken te vinden zoals mededelingen van het bestuur, technische tips, onderdelennieuws, restauratieverhalen, verslagen van evenementen, aankondigingen van koffiekletsen en dwergautohistorie.

Natuurlijk kan een clubblad niet zonder bijdragen van de leden zelf. Die kunnen gaan over evenementen, verhalen en foto’s van vroeger over de dwergauto’s, tips voor andere leden over de onderdelenvoorziening, of een technisch handigheidje. Het clubblad wordt verder opgefleurd met foto’s van evenementen en dwergauto’s, en kopieën van oude advertenties en folders.

Het clubblad is inmiddels al meer dan 300 keer verschenen. In 2015 waren dat samen ruim 3900 artikelen. Het blad is fraai uitgevoerd en sinds vele jaren van prachtige foto’s voorzien. Klik hier om het overzicht van alle covers te bekijken op Flickr.