Heb je een klassieke dwergauto en wil je die hobby delen met anderen? Word dan lid van de enige Dwergautoclub van Nederland! Onze hobby is best bijzonder en informatie over onze voertuigen is soms lastig te vinden. Daarom wil de DWAC een bindende factor zijn voor haar leden. Onderling contact en het uitwisselen van de kennis en ondersteuning door en voor leden zijn belangrijke redenen om lid te zijn.

Als lid van de DWAC krijg je toegang tot een overzicht van de leden met hun contactgegevens. Dit maakt het mogelijk om gericht hulp en advies te zoeken bij pech onderweg of restauratie van je dwerg. Ook ontvang je vier keer per jaar ons clubblad, de 1op20. Daarnaast kun je je als lid registeren op de website, waarna je toegang krijgt tot het afgeschermde deel met downloads, artikelen en andere informatie.

Kosten

De contributie bedaagt €45,- per jaar*. Er wordt geen inschrijfgeld gerekend. Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Als je je aanmeldt na 30 juni betaal je de helft van de contributie. En bij betaling met met automatische incasso krijg je €3,- korting.

Ook als je geen dwergauto hebt kun je lid worden van de DWAC. Wij verwachten dan wel affiniteit met klassieke dwergauto’s en actieve ondersteuning van onze doelstellingen.

Jongeren tot en met 25 jaar kunnen juniorlid worden en betalen slechts een derde van de normale contributie. Een gezinslidmaatschap is mogelijk als er al iemand op hetzelfde adres lid is. Een gezinslid ontvangt geen clubblad (want dat krijgt het gewone lid al op dat adres) en betaalt de helft van de contributie.

* De hoogte van de contributie wordt jaarlijks door de ALV vastgesteld.

Word lid van de DWAC

Heb je een klassieke dwergauto en wil je die hobby delen met anderen? Meld je dan aan als lid van de DWAC!

Naar het aanmeldformulier