Het jaarevenement vindt dit jaar plaats van donderdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus. We strijken deze keer neer in de Achterhoekse plaats Eefde, aan het Twentekanaal, ten oosten van Hanzestad Zutphen. Eefde is vooral bekend om zijn sluizencomplex, een Rijksmonument uit 1933. Onze camping ligt aan het kanaal en op loopafstand van de sluizen.

De camping is een erg gezellig kampeerpark, verdeeld in diverse velden. De bij de ingang gelegen partyboerderij staat het gehele weekend tot onze beschikking. Hier wordt het centrale ontmoetingspunt ingericht, waar o.a. de inschrijving en het ontbijt plaatsvinden. De 6 B&B-kamers die via de camping zijn te boeken, liggen in de naastgelegen boerderij. Tevens is er een 6-persoons huisje beschikbaar, eveneens via de camping te boeken. Ook in de naaste omgeving zijn er hotels en/of andere overnachtingsmogelijkheden.

Voor deelnemers die hun vakantie willen verbinden aan het jaarevenement heeft de camping een aantrekkelijke aanbieding gemaakt. Als je eerder komt of langer blijft, betaal je € 22,50 per equipe per nacht, excl. toeristenbelasting. Het is noodzakelijk hiervoor vroegtijdig bij de camping te reserveren.

Er wordt druk gewerkt aan een gevarieerd programma. Er zijn al veel ideeën, maar mocht je hiervoor nog suggesties hebben, meld deze dan z.s.m. aan Leo.

Inschrijven voor dit leuke evenement kan vanaf 1 juni via deze website. Let op: sluitdatum is 1 augustusNoteer de data vast in je agenda!

Kampeerpark Het Waldhoorn
Boedelhofweg 114
7211BT Eefde
telefoon: 0575-512269
www.hetwaldhoorn.nl
mail@hetwaldhoorn.nl